Rafturi arhivare
Rafturi arhivare pentru afacerea ta cu optimizare pana la 80 la suta din spatiul pe care il detii. Avem solutia avansata de arhivare si rafturi de arhiva potrivite pentru numeroase tipuri de spatii de depozit. Daca esti in cautarea unor rafturi arhiva sau rafturi arhivare va putem ajuta cu consultanta pentru a putea atinge orice obiectiv si a castiga timp.

In momentul de fata, fiecare antreprenor isi pune intrebarea economisirii de timp. Cu o solutie de depozitare personalizata prin rafturi arhivare poti castiga timp. Pe langa acest lucru, vei putea avea o organizare deosebit ce iti va permite o siguranta crescuta pentru clienti. De asemenea, angajatii vor gasi mult mai usor documentele, cutiile sau celelalte elemente depozitate. Productivitatea generala va creste si vei avea numai de castigat.

Am ajutat numeroase afaceri sa isi atinga obiectivele generale prin solutii personalizate de succes: librarii, farmacii sau companii din industria IT. Sistemele modulare de depozitare usoara de tip mezanin si arhiva este construit din material rezistent si detine polite reglabile pe inaltime. Astfel, vei putea acoperi eficient atat pe o suprafata cat mai mare, cat si pe inaltime.

Flexibilitatea utilizarii sistemului nostru aduce numeroase beneficii. Sistemul de rafturi arhiva se poate deplasa avand o gama intreaga de accesorii printre care amintim usile glisante, inchiderea panourilor laterale, protectie rafturi, a politelor si traverselor secundare sau a sertarelor. Rafturile de arhivare au avantajul de a se putea deplasa, daca clientul solicita o astfel de solutie. Astfel, la rafturi arhiva putem pune separatoare, bare pentru umerase si cuve.

Ai nevoie de rafturi arhiva? Urmareste portofoliul nostru mai jos si contacteaza-ne pentru o oferta personalizata. Indiferent de dimensiunea spatiului sau inaltimea sa, va putem ajuta. Avem experienta in gasirea unor rafturi arhivare optime pentru orice tip de afacere. Alege cu incredere sa lucrezi cu noi! Avem experienta!

Rafturi mobile UNIMOB

Elimină culoarele de acces dintre rafturi, păstrând un singur culoar mobil. Se pot obţine creşteri cu până la 65 % faţă de rafturile fixe.

Scrie-ne pe WhatsApp

Contactează-ne acum și obține o ofertă cu discount

X
Call Now ButtonAPELEAZA