De ce este bine sa apelezi la un consultant pentru optimizarea spatiului de depozitare?

Fiecare spatiu de depozitare prezinta o serie de provocari pe care de cele mai multe ori nu le intalnim la o alta incapere destinata acestui scop. Probleme pot aparea de la tipul de obiect care trebuie depozitat in acea locatie, apoi la materialul folosit in realizarea rafturilor, marirea acestora si fiabilitatea lor.

Spre exemplu folosirea unor rafturi usoare cu structura mezanina ar putea fi solutia optima de arhivare intr-o biblioteca, insa la fel ar fi si rafturile mobile pentru ca acestea pot sa mareasca spatiul de depozitare cu pana la 65% din capacitatea incaperii oferite. In acelasi timp, exista posibilitatea ca rafturile respective sa nu pot fi achizitionate in format kit, ci sa necesite un plan de proiectare.

Daca bugetul este mai redus, atunci exista cu siguranta mai multe variante prin care se poate realiza o oferta. Se poate opta pentru un producator mai putin cunoscut sau se pot achizitiona o serie de rafturi metalice fabricate dintr-un material mai slab din punct de vedere calitativ.

Asadar, un consultant din partea companiei MAGOF TRADE este cea mai in masura persoana sa va raspunda optimizeze spatiul dumneavoastra de depozitare in functie de cerintele si bugetul oferit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *