Platforme metalice pentru nevoile depozitului tau. Optimizeaza spatiul din depozit pentru diverse servicii sau produse folosind platforme metalice modulare sau platforme metalice de mezanin. Platformele sunt cele mai bune solutii pentru a utiliza la maximum si in cel mai eficient mod posibil spatiul din depozit.

Acestea se pot folosi ca platforme de lucru pentru unitatile de productie, insa se pot utiliza si individual cu un nivel de depozitare aditional.

Cu utilizari diverse, platformele modulare sau platformele mezanin se pot utiliza cu succes in orice depozit care are nevoie de o suprafata mai mare pentru activitatile sale.

Platformele metalice sunt o solutie optima de a castiga spatiu atunci cand nu poti aduce modificari in structura de baza a cladirii folosita pe post de depozit. Totodata, avantajele utilizarii unei platforme metalice este aceea ca se poate monta si demonta cu usurinta si exista numeroase accesorii care pot optimiza nu doar spatiul, ci si activitatea.

Platformele metalice mezanin sunt folosite mai ales in depozitele inalte pentru marfuri sau diverse produse, pe cand platformele metalice mdoulare pot dubla spatiul de depozit.

Platforma modulara

Pot dubla spaţiul de depozitare prin realizarea unui etaj cu încărcări de până la 1000 kg/mp. Folosesc stâlpi şi grinzi de secţiuni relativ mari.

Rafturi cu mezanin

Sunt utile în special pentru spaţiile de depozitare înalte, cu mărfuri de picking diversificate, unde localizarea şi accesul rapid sunt esenţiale.

Scrie-ne pe WhatsApp

Contactează-ne acum și obține o ofertă cu discount

X
Call Now ButtonAPELEAZA