Rafturi cantilever extragreu

Picioarele din tablă profilată chesonata, secţiune mărită, braţele tip bară de egală rezistenţă din tablă profilată. Se pot monta outdoor în varianta zincată (opţional acoperiş).

Rafturi cantilever greu

Picioarele din tablă profilată chesonata, braţele din ţeavă rectangulară. Sunt destinate depozitării profilelor lungi şi suportă sarcini mari.

Rafturi cantilever usor vertical sau orizontal

Rafturile cantilever sunt destinate depozitării produselor de lungimi mari pe orizontală sau pe verticală.

Rafturi gravitationale

Rafturile conţin un pat de role, înclinat, ce permite paleţilor alunecarea spre capătul mai jos al sistemului, urmărind strict schema primul venit-primul plecat (FIFO).

Rafturi drive-in

Acest sistem are avantajul de a mări densitatea de depozitare a paleţilor prin eliminarea culoarelor de acces laterale, stivuitoarele acţionând chiar in spaţiul destinat depozitării propriu-zise, capacitatea de depozitare crescând cu pana la 85%.

Rafturi pentru paleti

Sunt destinate depozitării standardizate a diferitelor tipuri de paleţi şi reprezintă cea mai utilizată soluţie pentru creşterea capacitaţii de depozitare prin utilizarea spaţiului pe verticală.

Rafturi Push-Back

Este un sistem de rafturi în care se pot depozita doi până la patru paleţi în adâncime, asemănător sistemului drive-in cu deosebirea majoră că nu necesită utilaje speciale, în acest sistem fiind utilizate stivuitoare şi transpalete standard.

Scrie-ne pe WhatsApp

Contactează-ne acum și obține o ofertă cu discount

X
Call Now ButtonAPELEAZA