Rafturi cantilever, sistemul optim de rafturi pentru depozitele care au nevoie sa utilizeze depozitul pentru a stoca marfuri sau produse care sunt lungi sau grele.

Sistemul de rafturi cantilever poate satisface de la cele mai simple nevoi ale unui depozit pana la cele mai indraznete produse sau marfuri. In primul rand, sistemul cantilever este destinat marfurilor care au o lungime si o greutate considerabila, iar spatiu de pe suprafata sau podeaua depozitului nu mai face fata.

Cele mai comune intrebuintari ale sistemului de rafturi cantilever este depozitarea barelor de otel, a tuburilor, depozitarea tevilor, a lemnului sau chiar a mobilei. Folosind acest sistem de depozitare, puteti stoca inclusiv placi, lazi sau depozita foi de metal.

Mai mult decat atat, acest sistem de depozitare ofera o flexibilitate si in a stoca marfuri sau produse precum autoturisme sau chiar ambarcatiuni.

Sistemul de depozitare pe rafturi cantilever au numeroase avantaje, mai ales prin faptul ca pot sustine greutati de pana la patru tone si pot fi reglabile pe intalnime. Astfel, acest tip de rafturi prezinta un grad mare de flexibilitate in cazul care doriti sa le schimbati destinatia.

Rafturi metalice cantilever

Rafturile metalice cantilever nu au o dimensiune standard, ele fiind mai degraba croite in functie de necesitatile fiecarui proiect. Rafturile metalice de acest tip sunt concepute special pentru un portofoliu diversificat de produse si pot acoperi o gama extinsa de nevoi. Este destul de dificil sa identifici ce probleme nu ar putea acoperi rafturile cantilever, mai ales cand vorbim de nevoile industriale ale unui companii.

Rafturile metalice cantilever pot fi usor de montat si/sau demontat, dar si de reglat, astfel incat odata ce ai instalat un astfel de sistem de stocare, nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la flexibilitatea sa. Prin urmare, oricand puteti face loc unui alt produs sau unei alte game de produse, fara sa aveti nevoie de regandirea arhitecturii de depozitare. Totodata, daca va extindeti sau va mutati depozitul, gradul de mobilitate este si el destul de mare, datorita faptului ca rafturile cantilever pot fi montate si demontate destul de usor daca utilizati o echipa specializata in acest sens.

Rafturi cantilever extragreu

Picioarele din tablă profilată chesonata, secţiune mărită, braţele tip bară de egală rezistenţă din tablă profilată. Se pot monta outdoor în varianta zincată (opţional acoperiş).

Rafturi cantilever greu

Picioarele din tablă profilată chesonata, braţele din ţeavă rectangulară. Sunt destinate depozitării profilelor lungi şi suportă sarcini mari.

Rafturi cantilever usor vertical sau orizontal

Rafturile cantilever sunt destinate depozitării produselor de lungimi mari pe orizontală sau pe verticală.